Foto Van HTC M8 Toont Twee Camera’s?

HTC-M8-Camera
De laatste tijd duiken er veel geruchten op over de opvolger van de populaire HTC One. Dit toestel heeft de werknaam HTC M8 en zal volgens eerdere geruchten mogelijk beschikken over twee camera’s aan de achterkant van het toestel. Vandaag is er een foto opgedoken waarop het inderdaad lijkt dat de HTC M8 zal gaan beschikken over twee camera lenzen.

 HTC-M8-Camera-2

Op de bovenstaande afbeelding zie je een vergelijking van de huidige HTC One met de HTC M8. Wat duidelijk opvalt is dat de HTC M8 beschikt over twee zwarte rondjes, hoogstwaarschijnlijk camera lenzen, ook zien we twee led-fliters.

Naast de aanpassingen aan de camera, lijkt het toestel ook iets ronder te zijn dan de huidige HTC One. Naar verwachting zal het toestel eind maart worden aangekondigd en beschikken over een 4,9-inch HD display, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, Android 4.4 en Sense 6.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. jermaine schreef:

    Ik snap eerlijk gezegd niet waarom mensen niet denken… He dat kan best wel eens de fingerprint scanner zijn… 2 camera’s is gewoon niet logisch. Vooral niet op een afstand zoals dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.