Opvolger Van Xperia Z1 Krijgt 4k en 60fps-Opname Mogelijkheden, Huidige Xperia Toestellen Mogelijk Ook

Sony-D6503-Sirius-4K-video
Er zijn screenshots gelekt van de mogelijke opvolger van de Sony Xperia Z1. Het toestel met de codenaam “Sirius” zal volgens deze screenshots beschikken over 4K- en 60 frames per seconde-opname mogelijkheden.

De Sony Sirius zal volgens de geruchten beschikken over een 5.2-inch display, een Snapdragon 800 chip, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 20,7 megapixel camera. Dankzij een nieuwe camera-app is deze camera in staat om 4K-video’s en video’s met 60 frames per seconde op te nemen.

Sony-D6503-Sirius-4K-video-2

De huidige Xperia toestellen van Sony beschikken net als de aankomende “Sirius” ook over een Snapdragon 800 chip. Hierdoor zou het in theorie mogelijk moeten zijn om, net als de “Sirius” opnames te maken in 4K en 60fps. De verwachting is dan ook dat toestellen zoals de Xperia Z1, Xperia Z Ultra en de Xperia Z1 Compact in de toekomst een update zullen ontvangen met deze nieuwe camera applicatie.

Wanneer de “Sirius” zal worden aangekondigd is niet bekend. Ook weten we niet of en wanneer deze nieuwe camera-update voor de huidige Xperia toestellen zal worden uitgerold.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.