Opvolger Dual-screen “YotaPhone” Geïntroduceerd

YotaPhone e-ink
De meest unieke smartphone van dit moment is misschien wel de YotaPhone. Deze smartphone is vorig jaar door de Russische provider Yota gelanceerd en beschikt over een LCD scherm aan de voorkant en een E-ink scherm aan de achterkant. Tijdens de MWC in Barcelona heeft het bedrijf de opvolger van dit toestel aangekondigd, welke beschikt over twee aanraakgevoelige displays.

Aan de voorkant krijgt de nieuwe YotaPhone een 5-inch 1080P LCD scherm en aan de achterkant een 4.7-inch E-ink scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. In tegenstelling tot de eerste YotaPhone is ook het E-ink display aanraakgevoelig.

Het design van het toestel is ook aangepast. De eerste YotaPhone was erg hoekig, terwijl de hoeken en randen van de YotaPhone 2 mooi zijn afgerond. Het toestel krijgt ook een snellere processor, namelijk een 2,3GHz Snapdragon 800 Quad-Core processor. Verder beschikt de YotaPhone 2 over 2GB werkgeheugen, 4G, NFC Qi draadloos laden, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant.

YotaPhone

Het toestel draait op een onaangepaste versie van Android 4.4 (KitKat) en zal pas eind dit jaar in Europa beschikbaar zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.