LG en Motorola Onthullen Smartwatches Met “Android Wear”

Vandaag heeft Google een besturingssysteem aangekondigd dat speciaal is gemaakt voor smartwatches. Naast het besturingssysteem met de naam “Android Wear” zijn ook de eerste beelden van de LG smartwatch en de Motorola smartwatch opgedoken. De LG smartwatch beschikt net als de meeste smartwatches over een vierkant display. De smartwatch van Motorola beschikt echter over een rond display en heeft het uiterlijk van een luxe “ouderwets” horloge.

In de bovenstaande video zien we de eerste beelden van Google nieuwe besturingssysteem, Android Wear. Ook kondigt Google aan dat Google deze week de SDK voor Android Wear zal lanceren, zodat ontwikkelaars aan de slag kunnen met het maken van apps voor smartwatches.

In de onderstaande video zien we een veel belovende smartwatch van Motorola. Naar onze mening is dit de eerste smartwatch met een compact en aantrekkelijk design. Het toestel met de naam “Moto 360” is de eerste smartwatch dat zal beschikken over een rond display.

In de laatste video zien we de “G Watch” van LG. De smartwatch van LG zal beschikken over een vierkant display. Naar verwachting zullen deze smartwatches pas eind dit jaar worden aangekondigd.

via [volkskrant]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.