Motorola Moto E6 Te Zien Op Render

Motorola-Moto-E6-renderMotorola werkt volgens de laatste geruchten aan een nieuwe budget-smartphones met de naam Moto E6. Tech-lekker Evan Blass heeft een afbeelding gedeeld waarop de smartphone van alle kanten te zien is.

Naar verwachting zal Motorola binnenkort de Moto E6 introduceren, maar inmiddels zijn veel detail al uitgelekt. Op de gedeelde render van Evan Blass zien we de smartphone namelijk duidelijk afgebeeld. We zien een enkele camera aan de achterkant, een koptelefoonaansluiting aan de bovenkant en een scherm met vrij dikke schermranden. De smartphone lijkt een plastic behuizing te hebben.

Volgens de geruchten is het scherm 5,45-inch groot en heeft het scherm een HD+ resolutie. Intern vinden we een Snapdragon 430-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 13 megapixel rear-camera en een 5 megapixel selfie-camera. Een vingerafdrukscanner ontbreekt. De adviesprijs zal waarschijnlijk rond de 150 euro komen te liggen. Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de Moto E6 officieel zal introduceren.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *