WK WIN ACTIE: Win Elke Wedstrijd Een 2800mAh WK Powerball [1e ronde NL – AU]

WK-Powerball-Giveaway-2Nederland heeft afgelopen vrijdag verrassend gewonnen van Spanje met een eindstand van 5 – 1. Om dit te vieren mogen wij van S-Charger.nl de komende 4 wedstrijden dat Nederland moet spelen een gratis WK Powerball weggeven. UPDATE: Eerste winnaar is Patrick van Ruremonde, voorspel de uitslag tussen Nederland – Chili en win ook een WK Powerball.

De ontwikkelingen in de smartphone wereld gaan razend snel, de ontwikkelingen van de accu’s lopen echter een beetje achter. Doordat de capaciteit van de accu’s vrijwel gelijk blijft zijn veel smartphones na één of twee dagen al helemaal leeg. Voor mensen die elke dag thuis zitten is dit over het algemeen niet zo’n groot probleem, maar voor mensen die veel onderweg zijn of veel reizen kan dit al snel een grote ergernis worden. Gelukkig zijn er tal van externe accu’s, waarmee onze smartphone ook onderweg kan worden opgeladen.

WK-Powerball-Giveaway

De WK Powerball is zo’n externe accu voor Android en iOS toestellen. Met een totaal van 2800mAh kan vrijwel elke smartphone 100% worden opgeladen. Zo hebben de accu’s van de nieuwe Samsung Galaxy S5, de HTC One M8 en de iPhone 5s een capaciteit van 2800mAh, 2600mAh en 1570mAh.

De WK Powerball is speciaal ontworpen voor voetbal en WK liefhebbers. Zo heeft de accu het uiterlijk en de vorm van een voetbal en beschikt de WK Powerball over een handig koortje, waarmee je de externe accu bijvoorbeeld aan je sporttas kunt hangen.

WK Powerball Giveaway

De WK Powerball kost €14,99 en kan online worden gekocht bij S-Charger.nl. S-Charger heeft echter besloten om 4 WK Powerballs weg te geven aan vier gelukkige Androidics.nl lezers. De eerste WK Powerball zal op woensdag 18 juni worden weggegeven. Dan speelt Nederland tegen Australië en hopen we natuurlijk dat Nederland net zo goed speelt als dat het deed tegen Spanje.

Om in aanmerking te komen voor het winnen van de WK Powerball moet je de volgende DRIE stappen uitvoeren.
1) Like de Facebook pagina van Androidics.nl
2) Like de Facebook pagina van S-Chargers.nl
3) Voorspel in een reactie hieronder de uitslag van de volgende wedstrijd. Voorbeeld: (Nederland – 5  Australië – 1)

– Iedereen kan met elke wedstrijd weer opnieuw mee spelen, je kan echter niet meer dan 1 keer winnen.
– Een voorspelling kan worden geplaatst tot de start van de voetbalwedstrijd, je kan geen reactie meer plaatsen zodra de voetbalwedstrijd is gestart.
– Wij zullen via e-mail contact opnemen met de winnaars, vergeet dus niet een juiste e-mail adres op te geven.

Na de wedstrijd zullen wij een willekeurige winnaar uitzoeken uit de mensen die er het dichtst bij zaten. Vervolgens zal de Give Away actie opnieuw starten en kan iedereen weer een voorspelling doen voor de wedstrijd op maandag 23 juni tussen Nederland – Chili. Hierna start de wedstrijd weer opnieuw en kan iedereen opnieuw een voorspelling doen voor de volgende wedstrijd. Kom dus na elke wedstrijd weer terug en geef opnieuw uw voorspelling op.

Succes met de wedstrijd en veel WK kijkplezier.

* Winnaar wedstrijd Nederland – Australië: Nederland heeft in een spannende match gewonnen van Australië! Helaas had niemand een 3 – 2 overwinnen verwacht, waardoor we een willekeurige winnaar hebben uitgekozen tussen de mensen die er het dichts bij zaten (3 – 1). Patrick van Ruremonde is de gelukkige winnaar en we zullen via e-mail contact opnemen voor adres gegevens. Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Geen paniek, voorspel de uitslag van de volgende match (Nederland – Chili) en win ook een WK Powerball. Klik hier om mee te doen met de 2e ronde.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

13 Reacties

 1. Eric schreef:

  Ik denk dat het 2-1 wordt in het voordeel van Nederland.

 2. Mariska schreef:

  Het wordt 3-1 voor Nederland

 3. Laura schreef:

  Het wordt 2-0 voor Nederland

 4. Anko schreef:

  Het wordt gewoon 2-0 voor Nederland…

 5. Maikel schreef:

  Nederland – Australie 3-0.

 6. Jeroen schreef:

  het Wordt 1-1

 7. Marijn schreef:

  Nederland-Australië
  3-1 voor nl

 8. astrid helmig schreef:

  Ik denk dat Nederland wint met 2-1.

 9. Craigory schreef:

  Nederland – 4 Australië – 0)

 10. Azarya schreef:

  3-1 nederlaag voor Australië

 11. Mathieu van Sluis schreef:

  Nederland – 5 Australië – 0

 12. patrick van ruremonde schreef:

  Nederland 3 Australië 1

 13. Rucitha Biesheuvel schreef:

  Ik denk Costa Rica – 2 en Nederland – 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.