Huawei Geeft Powerbank Aan Wachtende iPhone-kopers

Huawei-powerbank-Apple-StoreHuawei heeft een slimme manier bedacht om het merk te promoten en tegelijk een sneer te doen naar de iPhones van Apple. Huawei deelde namelijk powerbanks uit aan mensen die in de rij stonden om de nieuwste iPhones te kopen. De boodschap: “Hier is een powerbank, je zal het nodig hebben“.

Huawei is een concurrent van Apple en als het bedrijf een manier ziet om te tonen waarom je een toestel van Huawei moet kopen inplaats van een iPhone, dan grijpt het bedrijf die kans. Aangezien de verkoop van de nieuwe iPhones is begonnen staan er weer lange rijen van Apple-fans voor de deur. Dit is de perfecte kans voor Huawei om goedkoop reclame te maken.

Huawei-powerbank-iPhone-wachtrij

De powerbanks worden natuurlijk uitgedeeld omdat iPhones niet de langste accuduur hebben. Ook moeten de mensen uren in de rij staan voordat ze de iPhone kunnen kopen. Hun huidige iPhone kan in die uren wel wat extra energie gebruiken.

Naast het uitdelen van 10.000mAh powerbanks op verschillende locaties, stond er op het Leidseplein een echte witter ‘powerbank’. Mensen die het wachten beu waren konden daar even comfortabel zitten en hun toestel opladen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.