Galaxy Apparaten Kunnen Elkaar Van Stroom Voorzien

Samsung-power-sharing-kabelSamsung komt met een zogeheten Power sharing kabel waarmee het mogelijk is om elektronische apparaten op te laden via de micro-usb van je Galaxy-toestel. Zo kunnen onder andere wearables worden opgeladen, maar ook andere smartphones.

Wij denken dat de Power sharing kabel van Samsung de perfecte oplossing is voor de korte accuduur van smartwatches. Door de energie over te brengen naar bijvoorbeeld je Galaxy Gear gaat de smartwatch weer makkelijk een dag mee. Doordat de accu van de Galaxy-smartphones stukken groter is dan die van de wearables, kan je je smartwatch meerdere malen opladen.

Via een speciale app kan je ook aangeven hoeveel energie je precies wilt overbrengen. Op deze manier zorg je er voor dat er genoeg energie overblijft in je Galaxy-smartphone. De Power sharing kabel is momenteel alleen nog maar beschikbaar in Amerika en kost 19 dollar.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. ben schreef:

    Wat een bak. Je eigen Galaxy accu houdt het geeneens 5 uur vol voordat je het weer moet opladen en dan gaan ze dit beweren. ROFL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.