Montblanc Komt Met Slimme Horlogeband

Montblanc-E-strapMontblanc heeft een slimme horlogeband gepresenteerd die met alle horloges kan worden gebruikt. De zogeheten E-strap heeft ingebouwde sensoren, een 0,9-inch display en kan verbinding maken met Android en iOS toestellen.

De E-strap is geen losstaande smartwatch, maar een uitbreiding voor je huidige horloge. De slimme onderdelen zitten namelijk verwerkt in de polsband, waardoor je gewoon je normale/luxe horloge kunt gebruiken in combinatie met smartwatch functionaliteiten.

Montblanc-Timewalker-E-strap

De E-strap gaat volgens Montblanc 5 dagen mee op één acculading en beschikt over een 0,9-inch oled scherm met een resolutie van 128 x 36 pixels. Via Bluetooth kan er verbinding worden gemaakt met je Android of iOS toestel, waarna je notificaties kunt ontvangen, muziek kunt luisteren of je camera van je smartphone kunt bedienen. In de horlogeband zit ook een trilmotor om je aandacht te trekken zodra je een notificatie binnenkrijgt.

Ook kan je dankzij een bijbehorende smartphone-app en de ingebouwde versnellingsmeter en stappenteller je fitnessactiviteiten bijhuiden.

De Montblanc E-strap is gemaakt van koolstofvezel en krijgt een adviesprijs mee van 250 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.