Bluboo U Smartwatch Tijdelijk Met Korting Te Koop

Bluboo-U-smartwatchDe Bluboo U is een budget smartwatch met een waterdichte aluminium behuizing en een zeer lage adviesprijs. Van 7 december tot 12 december kost de smartwatch  in combinatie met de onderstaande coupon code slechts $24,99, omgerekend ongeveer 22,70 euro.

De Bluboo U beschikt over een MTK 2501 processor, een waterdichte behuizing (IP65), een 1,44-inch TFT-display met een resolutie van 128×128 pixels, 24MB werkgeheugen, 32MB opslagruimte, een 350 mAh accu en Bluetooth 4.0. De smartwatch meet 5.1 x 3.8 x 1.0 cm, weegt 43 gram en kan verbinding maken met zowel Android als iOS.

Dankzij sensoren en applicaties kan je de Bluboo U onder andere gebruiken om je notificaties te bekijken, je slaapritme bij te houden, je stappen te tellen of telefoongesprekken aan te nemen. Handige extraatjes zijn de stopwatch, alarm-app, camera remote en muziek remote. Onder het scherm zit een klein “touch-knopje” waarmee je teruggaat naar het hoofdmenu.

Bluboo-U-Smart-Watch

De smartwatch is beschikbaar in de kleuren zwart, goud en silver en kost normaal gesproken $29,99 op GearBest.com. Van 7 tot 15 december kan je de smartwatch dankzij de promocode “BUWATCH” echter al kopen voor slechts $24,99.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.