Ulefone GW01 Heeft Moderne Uitstraling En Aantrekkelijk Prijskaartje

Ulefone-GW01-smartwatchEen horloge met een moderne uitstraling, smartwatch mogelijkheden en een lage adviesprijs. Ideaal voor mensen die voor het eerst een smartwatch aanschaffen. Wij kijken vandaag naar de Ulefone GW01, een smartwatch die in deze categorie valt.

De Ulefone GW01 is een smartwatch waarvan je niet gelijk het idee hebt dat je een smartwatch draagt. De Ulefone GW01 heeft namelijk een moderne uitstraling met een rond display en leren polsband. Hierdoor lijkt het alsof je een normale horloge draagt. De Ulefone GW01 heeft echter alle functies die je van een smartwatch verwacht.

De Ulefone GW01 beschikt over een waterdichte behuizing van roestvrij staal, een rond 1,3-inch touchscreen met een resolutie van 240×240 pixels, een MTK2502-chip, 64MB werkgeheugen, 128MB opslagruimte, een 310mAh accu en ondersteuning voor Bluetooth 4.0. De accu is volgens de fabrikant goed voor 5 dagen gebruik en is in 3 uur weer volledig opgeladen. De smartwatch is ook voorzien van een hartslagmeter en pedometer om je gezondheid bij te houden.

Ulefone-GW01

Na het verbinden met een smartphone zal je notificaties op je Ulefone GW01 ontvangen van applicaties zoals Facebook, Twitter en WhatsApp. De smartwatch meet 4.5cm bij 4.5cm bij 1.33 cm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en silver. Op GearBest.com kost de Ulefone GW01 slechts $54.99, omgerekend ongeveer 48 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.