“OnePlus 3 Krijgt Snapdragon 820-soc En Grotere Accu”

OnePlus TwoVeel mensen zijn nieuwsgierig naar de aankomende OnePlus 3, en geruchten duiken de laatste tijd regelmatig op. Ook deze week zijn weer nieuwe geruchten opgedoken over enkele specificaties van de smartphone.

OnePlus is een Chinese fabrikant die de smartphone-wereld op zijn kop zette met de lancering van de OnePlus One, een smartphone die qua specificaties vergelijkbaar was met de toenmalige high-end toestellen van fabrikanten als Samsung en LG. Het grote verschil was de verkoopprijs. Zo koste de OnePlus One slechts een derde van wat de high-end toestellen van bekendere fabrikanten kosten.

Aantrekkelijk geprijsde smartphones met high-end specificaties komen sinds de lancering van de OnePlus One steeds vaker voor, maar dat neemt niet weg dat er nog steeds veel interesse is in de toestellen van OnePlus. De OnePlus 3 zal vermoedelijk deze maand al officieel worden aangekondigd, maar geruchten over de specificaties van de smartphone gaan al geruime tijd rond.

De nieuwste geruchten zijn afkomstig van de Chinese nieuwssite MyDrivers. De website spreekt over een Qualcomm Snapdragon 820-processor en een grotere accu met een capaciteit van 3500mAh. In de lijst met specificaties zien we ook dat de OnePlus 3 een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels krijgt. Dit is opvallend aangezien eerdere geruchten juist spraken over een 5-inch display. Gebruikers kunnen kiezen tussen 4GB of 6GB werkgeheugen en 32GB of 64GB opslagruimte.

De goedkoopste versie van de OnePlus 3 (4GB/32GB) krijgt volgens MyDrivers een adviesprijs mee van omgerekend 270 euro. De duurdere uitvoering (6GB/64GB) gaat over de toonbank voor ongeveer 330 euro. OnePlus heeft zelf officieel nog geen details of introductiedatum voor de OnePlus 3 bekendgemaakt.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.