DJI Spark Tijdelijk Verkrijgbaar Voor Slechts €633

DJI SparkDJI heeft in mei een zeer compacte drone aangekondigd die te besturen is met een Android of iOS-smartphone. De zogeheten DJI Spark in combinatie met de afstandsbediening kost op de officieel website €778,-. In combinatie met de onderstaande couponcodes kost de DJI Spark op deze website tijdelijk echter slechts €633,-.

De DJI Spark is de kleinste camera-drone van DJI en is sinds juni verkrijgbaar voor €599,-. Voor deze prijs krijg je echter geen afstandsbediening, welke nodig is als je grotere afstanden wilt vliegen en meer controle wilt hebben over de drone. Deze afstandsbediening kost €179,-, waardoor je voor de combinatie uiteindelijk €778,- kwijt bent.

Op GearBest is de DJI Drone + afstandsbediening, in combinatie met de onderstaande couponcodes, tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €633,-. Je kunt dankzij deze deal dus €145,- besparen. De DJI Spark is verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, rood en groen.

Link + Couponcodes
DJI Spark (Blauw): BSpark
DJI Spark (Geel): YSpark
DJI Spark (Rood): RSpark
DJI Spark (Groen): GSpark

De DJI Spark weegt slechts 275 gram en is voorzien van een 12 megapixel camera met een 2-axes gimbal die de beelden zal stabiliseren. De drone heeft sensoren om obstakels automatisch te ontwijken en is te bedienen met handgebaren. De onderstaande video geeft een impressie van alle mogelijkheden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.