Nest Introduceert Goedkopere Uitvoering Van Slimme Thermostaat

Nest Thermostat ENest heeft zojuist een goedkopere versie van de slimme thermostaat aangekondigd. De zogeheten Nest Thermostat E gaat voor 169 dollar over de toonbank, 80 dollar minder dan de huidige thermostaat van Nest.

Vanaf vandaag is de Nest Thermostat E verkrijgbaar in Amerika. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer de goedkopere uitvoering van de slimme thermostaat verkrijgbaar zal zijn in Europa en wat voor voor adviesprijs de Nest Thermostat E hier meekrijgt. De huidige Nest gaat in Europa over de toonbank voor 249 euro, in Amerika voor 249 dollar. We kunnen er dus vanuit gaan dat de Nest Thermostat E hier 169 euro zal gaan kosten.

Nest kan de Thermostat E voor minder op de markt brengen, omdat het bedrijf gebruik maakt van goedkopere materialen. Zo is de bedieningsring rond het scherm niet langer van metaal, maar van plastic. Ook maakt de Thermostat E gebruik van een goedkoper scherm dat minder kleuren toont. Als het scherm uit staat wordt het grijs. Volgens Nest gaat de thermostaat hierdoor meer op in zijn omgeving.

Net als zijn voorganger is de Thermostat E te bedienen met een app en houdt de thermostaat de omstandigheden in huis in de gaten.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.