Archos Introduceert Goedkope Access- en Core-smartphones

ARCHOS-accessDe Franse smartphonefabrikant Archos heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn verschillende nieuwe budget-smartphones aangekondigd. De nieuwe smartphones gaan over de toonbank voor 49,99 tot 129,99 euro.

Archos brengt regelmatig goedkope smartphones op de markt. Tijdens de huidige IFA-beurs heeft de fabrikant de Archos Access en Archos Core aangekondigd. De Access-serie bestaat uit verschillende uitvoeringen, waarvan de goedkoopste een adviesprijs meekrijgt van 49,99 euro.

De zogeheten Archos Access 40 beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 480 bij 584 pixels, een quad core-processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 1200mAh accu, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant.

Archos heeft ook de 4,5-inch Archos Access 45 en de 5-inch Archos Access 50 geïntroduceerd. Deze grotere uitvoeringen beschikken over een grotere accu en een 8 megapixel camera aan de achterkant. De toestellen draaien op Android 7.0 (Nougat) en komen op de markt in de kleuren zwart, blauw en geel.

ARCHOS-Core

Archos heeft ook de iets krachtigere Core-serie geïntroduceerd. De Archos Core bestaat uit twee uitvoeringen, één met een 5-inch scherm en één met een 5,5-inch scherm. De toestellen beschikken over een HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels, 1GB of 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De Archos Core 50 heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 2000mAh accu. De Archos Core 55 beschikt over een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 4000mAh accu.

De toestellen in de Archos Core-serie hebben een metalen behuizing en gaan vanaf september in Nederland over de toonbank voor 99,99 tot 129,99 euro.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.