Sony Introduceert Verschillende Headsets, Speakers En Een Walkman

Sony_WF-1000XDe Japanse fabrikant Sony heeft tijdens de IFA-beurs een hoop nieuwe accessoires geïntroduceerd, waaronder zes headsets, twee speakers en een nieuwe Walkman.

1000X-serie
Sony heeft noise cancelling hoofdtelefoons uitgebracht onder de namen WF-1000X, WH-1000XM2 en WI-1000X. Het gaat om twee volledig draadloze in-ear en over-ear headsets en een headset die je om de nek draagt. Met de keuze uit drie verschillende modellen hoopt Sony een groter publiek te kunnen bereiken.

Dankzij een “Smart Auto-settings”-functie kunnen de headset automatisch omgevingsgeluiden wegfilteren, terwijl op een vliegveld bijvoorbeeld wel omroepberichten doorgelaten worden. Dankzij NFC-ondersteuning is het mogelijk om extra snel te verbinden met je smartphone.

Sony h.ear-serie
Sony heeft ook een nieuw assortiment aan de h.ear-serie toegevoegd. De nieuwe h.ear-headphones komen half september op de markt in de kleuren Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold en Moonlight Blue. De headphones maken gebruik van Bluetooth en NFC en zijn perfect voor de nieuwe Sony NW-A40 Walkman met High Resolution Audio.

De h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800N) is een lichte, draadloze on-ear headset met een accuduur van 24 uur en ondersteuning voor Quick Charging. Met de bijbehorende case is de headset makkelijk mee te nemen op reis. LDAC en DSEE HX zorgen voor optimale geluidskwaliteit.

WH-H800N

De h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) is een uitgebreidere versie van de WH-H800N en beschikt over een hi-res driver voor betere geluidskwaliteit, hoogwaardige noise cancelling technologie en een ‘touch control’. Hierdoor is het eenvoudig om de headset te bedienen via de oorschelp. De WH-H900N gaat 28 uur mee op één acculading.

Extra Bass Partyspeakers
Sony heeft twee nieuwe speakers toegevoegd aan het bestaande assortiment partyspeakers. De GTK-XB60 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood en de GTK-XB90 alleen in het zwart. De speakers hebben een extra sterke bass en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden neergezet.

Sony NW-A40
Als laatste heeft Sony een nieuwe Walkman geïntroduceerd. De NW-A40 komt in hetzelfde kleuren assortiment op de markt als de h.ear headphone. Dankzij hi-res Audio, LDAC, de ingebouwde S-Master HX digitale versterker en DSEE HX biedt de walkman indrukwekkende geluidskwaliteit. De walkman heeft ondersteuning voor NFC en Bluetooth, zodat deze makkelijk verbinding kan maken met de nieuwe headphones van Sony. De Sony NW-A40 heeft een accuduur van 45 uur.

Sony NW-A40 Walkman

Prijzen
Hieronder hebben wij de prijzen en introductiedatum van alle nieuwe Sony-accessoires even op een rijtje gezet.

  • WF-1000X, Prijs: 220 euro, Datum: half september
  • WI-1000X, Prijs: 330 euro, Datum: half september
  • WH-1000XM2, Prijs: 380 euro, Datum: half september
  • WH-H900N, Prijs: 300 euro, Datum: september
  • WH-H800N, Prijs: 220 euro, Datum: september
  • WI-H700, Prijs: 180 euro, Datum: september
  • NW-A45HN, (met in-ear headphone) Prijs: onbekend, Datum: begin 2018
  • NW-A45, (zonder in-ear headphone) Prijs: onbekend, Datum: begin 2018
  • GTK-XB60, Prijs: 350 euro, Datum: september
  • GTK-XB90, Prijs: 500 euro, Datum: september

via [hifi.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.