Deze Xiaomi Gadgets Kosten Minder Dan 20 Euro

Xiaomi maakt hele mooie smartphones, maar brengt ieder jaar veel meer dan alleen smartphones op de markt. Denk hierbij aan speakers, wearables, huishoudapparatuur en zelfs elektrische scooters. Wij hebben een aantal leuke Xiaomi gadgets op een rijtje gezet die je voor minder dan 2 tientjes kunt kopen.

Xiaomi Mi Band 2
Xiaomi Mi Band 2We beginnen met één van de bekendste producten van Xiaomi, de Mi Band 2. Dit is een wearable die wij op de redactie al eens hebben mogen testen. De fitness tracker heeft een opmerkelijk lange accuduur van langer dan een maand, zit erg comfortabel om de pols en is voorzien van een hartslagmeter. De Mi Band 2 is één van de meest succesvolle fitness trackers op de markt en kost slechts €20,-.

Xiaomi Band 1S
Xiaomi-Mi-Band-1SMocht je opzoek zijn naar een fitness tracker, maar is de Mi Band 2 nog steeds te duur? Dan kun je kiezen voor de Band 1S, die je kunt kopen voor slechts €13,-. De Band 1S beschikt net als de Mi Band 2 onder andere over een stappenteller en een hartslagsensor, maar de Band 1S heeft geen scherm. Hierdoor kun je de tracker niet als horloge gebruiken en moet je de Band 1S synchroniseren met je smartphone om de data te bekijken.

Original Xiaomi Mi Speaker
Original Xiaomi Mi Speaker bluetooth speakerDe Xiaomi Mi Speaker is een krachtige mini speaker die nu verkrijgbaar is voor slechts €11,-. De speaker meet slechts 5.20 x 5.20 x 2.50 cm, maar je kunt een zeer krachtig en helder geluid verwachten. De speaker is klein genoeg om bijvoorbeeld aan je rugtas te hangen. De Xiaomi Mi Speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud.

Xiaomi Bluetooth Square Box Generation 2
Xiaomi Bluetooth Square Box Generation 2Is de original Xiaomi Mi Speaker te klein voor jou? Dan kun je kiezen voor de iets grotere Square Box Generation 2. Deze speaker weegt 155 gram en meet 15.45 x 6.00 x 2.55 cm, nog steeds vrij compact dus. Uiteraard mag je betere kwaliteit en bass geluiden verwachten van de Square Box Generation 2, die je hier kunt kopen voor €20,-.

10000mAh Mobile Power Bank 2
10000mAh Mobile Power Bank 2Vrijwel elke grote tech-fabrikant verkoopt power banks en dat is bij Xiaomi niet anders. Xiaomi verkoopt meerdere power banks, waarvan de 10000mAh Mobile Power Bank 2 waarschijnlijk de meest bekende is. Het aluminium design is simpel en strak, en met een capaciteit van maar liefst 10000mAh kun je de meeste smartphones drie keer volledig opladen. De 10000mAh Mobile Power Bank 2 kost €14,-.

Original Xiaomi PLAY 2
Original Xiaomi PLAY 2VR en augmented reality is helemaal in, waardoor Xiaomi heeft besloten een eigen VR-bril op de markt te brengen. De zogeheten Original Xiaomi PLAY2 kost €16,- en maakt zoals alle goedkopere VR-brillen gebruik van het scherm van je smartphone. In de Play Store staan tegenwoordig honderden apps die zijn gemaakt voor de VR-bril.

Xiaomi Preppy Chic Backpack
Xiaomi-Preppy-Chic-BackpackXiaomi zal wel gedacht hebben, “met als die mooie gadgets kunnen onze klanten wel een rugtas gebruiken om de gadgets in op te bergen“. De Xiaomi Preppy Chic Backpack kost €18,- en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs.

Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor CameraWe ronden de lijst af met de Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera, die met een prijs van €23,- overigens iets duurder is dan 2 tientjes. De Smart Monitor Camera is de ideale camera om je huis mee in de gaten te houden of een videogesprek te voeren. De camera is namelijk uitgerust met een speaker en microfoon, en de 120-graden lens kan automatisch 360 graden draaien om bewegende objecten te volgen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.