Signify Introduceert Nieuwe Philips Hue-verlichting

Philips-Hue-Discover-Flood-LightSignify heeft tijdens de Consumer Electronics Show 2019 nieuwe Philips Hue-verlichting gepresenteerd.  Het gaat ditmaal om buitenverlichtingsproducten, zoals muurlampen en verlichting voor langs de paden in de tuin.

Signify breidt de Philips Hue-serie uit met verschillende nieuwe outdoor-producten. De Welcome Outdoor Floodlight kan alleen wittinten weergeven, maar de verlichting is aanzienlijk helderder dan de rest van de lijn. De Hue Discover Outdoor Floodlight kan wel kleuren weergeven. De collecties bestaan uit muur-, paal- en grondlampen.

Philips-Hue-Outdoor-sensor

Daarnaast heeft het bedrijf de Philips Hue Outdoor-sensor aangekondigd. Dit is een draadloze op batterijen werkende bewegingsdetector die je aan de muur kunt hangen. De sensor kan beweging detecteren tot een afstand van 12 meter. De accu moet 2 jaar meegaan. De bewegingsdetector is compatibel met alle Philips Hue-producten. Zo kan de sensor ook de verlichting binnenshuis activeren. De combinatie van de Philips Hue Outdoor-sensor met de Hue-lampen kan worden ingezet om inbrekers tegen te gaan.

De sensor en nieuwe lampen zijn vanaf februari verkrijgbaar. De Philips Hue Outdoor-sensor krijgt een adviesprijs mee van 49,95 euro. De prijs voor de nieuwe buitenverlichting start vanaf 79,99 euro en loopt op tot 149,99 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.