Draadloze QI Oplader In De Aanbieding Bij Lidl

SILVERCREST-Draadloze-oplader-QIBij de Lidl ligt weer een leuk product in de schappen. Dit keer gaat het niet om een smartphone maar om een draadloze QI lader van Silvercrest, waarmee je je smartphone draadloos kunt opladen.

De oplader van Silvercrest is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs en kost slechts 14,99 euro. De oplader is voorzien van de QI-standaard, waardoor je je smartphone kunt opladen door het toestel simpelweg op het oplaadstation te leggen. Uiteraard moet je dan wel in het bezit zijn van een smartphone die ondersteuning heeft voor QI-opladen.

Een draadloze oplader is ideaal voor op het kantoor of op je bureau thuis. Je hoeft de smartphone namelijk niet steeds aan te sluiten aan een usb-kabel, wat ideaal is voor mensen die regelmatig bellen. Zodra je je toestel neerlegt begint de smartphone met opladen. Krijg je een inkomende oproep dan pak je de smartphone gewoon op en stopt het laden automatisch. Let wel op dat draadloos opladen een stuk langzamer gaat dan opladen via een usb-kabel.

Ben je nog opzoek naar een draadloze oplader, dan kun je de oplader van Silverchest hier bestellen voor 14,99 euro.

SILVERCREST-qi-oplader

via [manners]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.