Snapchat Introduceert Nieuwe Slimme Zonnebril Spectacles 3

Snap_Spectacles_3Snap, het moederbedrijf van Snapchat, heeft de derde versie van de Spectacles geïntroduceerd. De slimme zonnebril beschikt ditmaal over twee HD-camera’s en heeft een veel hogere adviesprijs meegekregen.

De Snap Spectacles 3 beschikt over twee camera’s die met een HD-resolutie kunnen opnemen. De bril heeft een nieuw design gekregen en zou slechts beperkt beschikbaar zijn. Mede doordat het een beperkte oplage is kost de bril 380 dollar, een stuk meer dan de 150 dollar die je vorig jaar moest betalen voor de Spectacles 2.

Snap_Spectacles_3_slimme_zonnebril

Dankzij de tweede camera is het nu mogelijk om diepte te meten. Snap heeft speciale 3D-effecten gecreëerd die gebruikmaken van deze diepte. Net als bij de vorige modellen kun je met een simpele tik op het frame een video of foto nemen. Deze beelden kun je vervolgens delen op Snapchat of exporteren naar andere platformen zoals bijvoorbeeld YouTube. Je kunt ongeveer 70 video’s opnemen en 200 foto’s maken voordat de bril weer in de oplaadcase moet. Opladen duurt ongeveer 75 minuten. Op de bril zelf kun je 100 video’s en 1200 foto’s opslaan.

De Snap Spectacles 3 is verkrijgbaar in de kleuren carbon en mineral en je kunt hier een pre-order plaatsen.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.