Snapchat-gebruikers Willen Oude Design Terug

SnapchatSnapchat heeft de afgelopen weken het design van de app drastisch aangepast. Dit ten ongenoegen van veel gebruikers. Een online petitie om het oude design terug te krijgen is al meer dan 900.000 keer getekend.

In november liet Snapchat weten dat het huidige design te ingewikkeld is en dat het bedrijf daarom een nieuw design zal uitrollen. Het nieuwe design zorgt ervoor dat posts van je vrienden en van de media gescheiden blijven. Nu het nieuwe design bij bijna iedereen is binnengekomen duiken op social media echter erg veel klachten op over het nieuwe uiterlijk en de aangepaste navigatie.

Gebruikers zijn het er niet mee eens dat de app gemakkelijker te gebruiken is na het ontvangen van de nieuwe update. Dit komt mede doordat de Snapchat Stories ook samen met individuele Snaps en DM’s verschijnen. Gebruikers zijn daarom een petitie gestart op Change.org, die al door 900.000 mensen is getekend.

In een Tweet vraagt een gebruiker aan de supportafdeling  van Snapchat wat er nodig is om de update terug te draaien. De medewerker zegt dat 50.000 retweets wel genoeg moet zijn. Ondertussen is de tweet al meer dan anderhalf miljoen keer geretweet. Toch denken wij dat de kans klein is dat Snapchat de update terug zal draaien. Snapchat heeft zelf de onderstaande reactie gegeven.

Grote updates zoals deze vergen wat tijd om aan te wennen, maar we hopen dat de community er plezier aan beleeft als ze eenmaal gewend zijn.

via [iculture]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.