Nieuwe Fossil-smartwatches Met E-ink Scherm Opgedoken

Fossil-Collider-Diana-FTW7009Op onder andere Bol.com zijn nieuwe Fossil-smartwatches opgedoken die een traditionele analoge klok lijkt te combineren met een E-ink scherm. Hierdoor kan de smartwatch meerdere weken meegaan op één acculading.

De Fossil Collider Diana FTW7009 beschikt over traditionele wijzers en knoppen aan de buitenkant. Onder de wijzers vinden we echter een e-inkscherm. De “eerste hybride smartwatch van Fossil” combineert dus een traditionele horloge met de slimme functies van een smartwatch. De accu gaat volgens de beschrijving twee tot vier weken mee en er kunnen tien verschillende wijzerplaatelementen worden ingesteld. De smartwatch maakt via Bluetooth verbinding met een Android-smartphone of een iPhone.

Op het scherm zal onder andere de hartslag, het weer, het aantal stappen en de datum worden weergeven. Gebruikers van de smartwatch kunnen een work-out starten via Google Fit. Ook worden notificaties van apps als Instagram en WhatsApp op het scherm getoond.

Op Bol.com zijn een zwarte en een zilveren uitvoering verkrijgbaar voor 199 of 219 euro. Op andere websites zijn nog meer varianten van de Fossil Collider Diana opgedoken. Fossil heeft de smartwatch echter nog niet officieel aangekondigd en we hebben daarom ook nog geen releasedatum.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *