RADYGO Protector: Hoesje Blokkeert Straling van Smartphone

radygo-protector-2Het Amsterdamse bedrijf RADYGO komt met een speciaal hoesje dat mensen moet beschermen tegen straling van je smartphone. Door de nieuwe case zal de afstand van de straling vanuit de smartphone met 90% verminderen, waardoor de gezondheidsrisico’s zullen afnemen.

Oprichter Derck Mekkering kwam met het idee, nadat hij op tv een uitzending zag over de gevaren van mobiele telefoons. “De gevaren zijn pas over enkele decennia duidelijk, zoals ook lange tijd het geval was bij roken. Pas dan zal duidelijk worden hoe gevaarlijk dat whatsappen, sms’en en bellen was.

Derck Mekkering laat ook weten dat de accuduur van de smartphone zal verbeteren door de optimalisatie van het signaal, waardoor minder van de accu wordt vereist. De RADYGO protector zal echter niet meer dan 10% extra accuduur geven.

radygo-protector

De RADYGO Protector is momenteel beschikbaar voor de Samsung Galaxy S III, Galaxy S4 en iPhone 4/5. In de toekomst zal de case ook voor andere smartphones beschikbaar zijn, zoals de Galaxy S5. De protector kan online worden gekocht en de prijzen variëren van 29,95 tot 34,95 euro.

bron [refdag en techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.