Foto’s en Hands-On Video van “The all new HTC One” Gelekt

The-all-new-HTC-One-M8-hands-onOp het internet zijn nieuwe foto’s gelekt van de opvolger van de HTC One. Ook is er een 12 minuten durende hands-on video opgedoken van het toestel dat waarschijnlijk “The all new HTC One” zal gaan heten.

The-all-new-HTC-One-2

Op de foto’s die via China zijn gelekt is weinig interessants te zien, zo is alleen de voorkant van het toestel te zien met de camera applicatie open. Op de foto’s zien we blauwe vlekken. Deze markering is toegevoegd om de privacy van de gebruiker te beschermen. De echtheid van de foto’s is niet bevestigd.

The-all-new-HTC-One-3

De video is een stuk interessanter en laat duidelijk zien dat het design veel wegheeft van de huidige HTC One. Wel is het toestel wat groter en heeft het 2 camera’s aan de achterzijde wat voor betere foto’s moet zorgen. Verder zien we dat de nieuwe HTC One zal beschikken over on-screen knoppen en dat het toestel zal draaien op Android 4.4 (KitKat) met Sense 6.6. Ook beschikt dit toestel over een microSD-slot, iets wat bij de huidige HTC One niet aanwezig is.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.