Android 5.0.1 Voor Samsung Galaxy Note 4 Breder Beschikbaar In Nederland

Android-LollipopSamsung is begin april gestart met de uitrol van de Android 5.0.1 (Lollipop) update voor de Galaxy Note 4 in Nederland. Gebruikers konden de update echter alleen downloaden als de smartphone was aangeschaft bij Vodafone. Vanaf vandaag is de update ook beschikbaar voor T-Mobile gebruikers en unbranded toestellen.

Toen Samsung de Galaxy Note 4 in 2014 op de markt bracht, draaide de phablet op Android 4.4 (KitKat). Begin deze maand is Samsung begonnen met de uitrol van Android 5.0.1 (Lollipop), maar deze update was nog niet voor iedereen beschikbaar. Gelukkig is de update vanaf nu breder beschikbaar en kunnen bijna alle gebruikers Android 5.0.1 downloaden.

Samsung Galaxy Note 4 Android 5.0.1 (Lollipop)

Android Lollipop brengt onder andere enkele kleine grafische aanpassingen met zich mee, ook zal Android stabieler en sneller moeten draaien en zal de accuduur van de Galaxy Note 4 moeten verbeteren.

De Lollipop-update is nu beschikbaar voor Galaxy Note 4 toestellen die zijn gekocht bij T-Mobile en Vodafone. Ook kunnen unbranded toestellen (een versie die niet is aangepast door een provider) de update downloaden. De update kan “Over-The-Air” worden gedownload via een WiFi verbinding of via Samsung Kies op de computer.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.