Acer Liquid X2: Smartphone Met 4.000mAh Accu en Ondersteuning Voor 3 Simkaarten

Acer Liquid X2Acer heeft een nieuwe smartphone aangekondigd die de Liquid-lijn zal uitbreiden. De smartphone valt op doordat er ruimte is voor maar liefst 3 simkaarten. Ook heeft de Acer Liquid X2 een zeer grote accu van 4.000mAh.

De Acer Liquid X2 beschikt over een 5,5-inch display, een 64-bit octa-core processor, een 4.000mAh accu en een 13 megapixel camera aan de achterkant en aan de voorkant. Het meest opvallende aan de Liquid X2 is de mogelijkheid om 3 simkaarten tegelijk in de smartphone te plaatsen. Voor veel mensen klinkt dit misschien een overbodige luxe, maar voor mensen die veel reizen is Liquid X2 een zeer aantrekkelijke smartphone. Dankzij de grote accu en de verschillende simkaarten ben je overal en altijd bereikbaar.

Liquid X2 smartphone

Het is niet voor het eerste dat Acer een “Triple SIM smartphone” op de markt brengt. Zo is in Nederland al de Liquid E700 Trio verkrijgbaar. Deze smartphone is ook voorzien van 3 simkaart aansluitingen. Doordat de E700 Trio in Nederland is uitgebracht, is het goed mogelijk dat de Acer Liquid X2 ook naar Nederland komt.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.