Deze Wijzigingen Heeft Samsung Doorgevoerd In Android 8.0 (Oreo)

Samsung Experience 9.0Samsung heeft bovenop de veranderingen die Google heeft doorgevoerd in Android 8.0 (Oreo), ook zelf een aantal nieuwe functies toegevoegd. In een grote infographic zien we wat deze wijzigingen zijn.

In de onderstaande infographic zien we welke wijzigingen Samsung heeft toegevoegd in Samsung Experience 9.0. Experience 9.0 is de schil die Samsung over Android 8.0 (Oreo) heeft geïnstalleerd. Deze schil werd eerder TouchWiz genoemd.

In de infographic heeft Samsung het over 9 verschillende onderwerpen, waaronder het toetsenbord, Bixby, kleurenfilters en de Samsung Dex. Zo kun je de bovenste knoppen in het toetsenbord nu zelf instellen en zijn er nieuwe emojis en stickers toegevoegd. De Color Lens-functie geeft je de mogelijkheid om de kleur van het scherm te veranderen. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet op een wit scherm wilt lezen. Ook is er een hogere resolutie voor de Samsung DeX toegevoegd en kun je met Dual Messenger nu meerdere account in één berichten-app gebruiken.

De volledige infographic kun je hieronder bekijken:

samsung-experience-9-infographic

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.