Android 4.4.2 Nu Beschikbaar Voor Nexus Toestellen

Android 4.4.2 NexusSlechts een paar dagen geleden bracht Google Android 4.4.1 uit voor de nexus toestellen en Galaxy S4. Deze update zou onder andere grote camera verbeteringen met zich mee brengen voor de Nexus 5 en enkele bug fixes voor alle toestellen. Vandaag is er alweer een nieuwe update beschikbaar, Android 4.4.2.

Android 4.4.2

Het is onbekend wat voor verbeteringen Android 4.4.2 precies met zich mee brengt ten opzichte van Android 4.4.1. In het updatescherm op de Nexus 5 wordt aangegeven dat het gaat om een update van de camera-software, maar dit was ook al het geval bij Android 4.4.1. Verder is aan het buildnummer “KOT49H” af te lezen dat Android 4.4.2 op de zelfde dag is gemaakt als Android 4.4.1, 18 oktober. Waarschijnlijk gaat het hier dus om minuscule aanpassingen.

Op het updatescherm van andere toestellen staat iets meer informatie en zou het onder andere wijzigingen in voicemail, verscheidene aanvullende softwareverbeteringen en beveiligingsverbeteringen met zich meebrengen.

De update is momenteel onder andere al beschikbaar voor de Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7. Ook zouden enkele andere toestellen de update snel ontvangen. Mensen die de Android 4.4.1 update nog niet hebben ontvangen zullen deze update overslaan en gelijk Android 4.4.2 ontvangen.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.