Android Wear 2.0 Nu Beschikbaar Voor Huawei Watch

Huawei WatchHuawei is gestart met de uitrol van Android Wear 2.0 voor de Huawei Watch. Verschillende eigenaren melden dat ze de update al hebben geïnstalleerd.

Android Wear 2.0 is vanaf nu beschikbaar voor Huawei Watch-toestellen die draaien op Android Wear 1.5 of op een developer preview van Android Wear 2.0. Onder andere op Reddit melden gebruikers dat de update nu klaarstaat. De opvolger van de Huawei Watch, de Huawei Watch 2 ontving eerder al een update naar Android Wear 2.0.

Android Wear 2.0 is de grootste update ooit voor het smartwatch-besturingssysteem. De update brengt onder andere de Play Store met zich mee, waardoor het mogelijk is om rechtstreeks op je smartwatch zelfstandig apps te installeren. Ook is de interface aangepast, kun je zelf watchfaces samenstellen en kun je met de hand berichten schrijven.

De update komt automatisch binnen, maar je kunt de update ook forceren. Ga hiervoor naar ‘instellingen‘ -> ‘systeem‘ -> ‘over‘ -> ‘Systeemupdates‘ en druk nu meerdere keren achter elkaar op je scherm. De update zal nu beginnen met downloaden. Het is aanbevolen om te verbinden met een WiFi-netwerk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.