Android 4.3 Met Sense 5.5 Voor HTC Butterfly S Uitgerold

htc-butterfly S-Android 4.3
HTC heeft de uitrol van Android 4.3 voor de HTC Butterfly S vandaag gestart. Naast de Android 4.3 (Jelly Bean) update hebben ook de applicaties van HTC zelf een update ontvangen.

De update van 746MB groot voorziet het toestel van de voorlaatste versie van Android en de nieuwste versie van HTC Sense. De nieuwe Sense UI maakt het onder andere mogelijk om voortaan zelf nieuwe nieuws bronnen toe te voegen aan Blinkfeed en het nieuws offline te lezen. Verder zijn er vooral een aantal wijzigingen toegepast aan het layout van HTC applicaties.

android-4.3-update-voor-htc-butterfly-s

De Butterfly S beschikt over een 5.0 inch Full HD 1080p display, een Qualcomm Snapdragon 600 1.9GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een UltraPixel Camera en meet 144.5 x 70.5 x 10.6mm.

De Android 4.3 en de Sense 5.5 update kunnen via OTA “over-the-air” in het instellingen menu worden gedownload. De update zal in fases worden uitgerold, dus het kan even duren voordat de update ook op jou toestel beschikbaar is. Of de HTC Butterfly S ook een update zal ontvangen naar Android 4.4 (KitKat) is niet bekend.

bron [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.