Samsung Toont Voor Het Eerst 12,2 inch Tablet

Samsung
Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Samsung zal werken aan een grote tablet. De tablet dat volgens eerdere geruchten zal beschikken over een 12,2 inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels is nu tijdens een productpresentatie voor het eerst aan een beperkt publiek getoond.

Het fysieke exemplaar werd volgens PhoneArena met het opschrift “Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) Pro” getoond. Er is echter geen foto beschikbaar omdat het maken van foto’s niet was toegestaan tijdens dit evenement.

galaxy-note-pro

Verder zou de 12,2 inch tablet 750 gram wegen en zou het met een 9.500 mAh accu worden geleverd. Volgens eerdere geruchten kunnen we verwachten dat het toestel zal beschikken over een quad-core Snapdragon 800-chipset, 3GB werkgeheugen en een schermresolutie van 2.560 x 1.600 pixels. Vermoedelijk zal het toestel draaien op Android 4.4 (KitKat). Deze specificaties kunnen we echter niet bevestigen en zullen dus moeten wachten op de officiële aankondiging van Samsung, dat mogelijk al zal plaatsvinden tijdens de Consumer Electronics Show (CES) begin januari.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.