HTC Creative Labs Gaat Applicaties Maken Voor Alle Smartphones

HTC ZoeHTC heeft altijd al applicaties gemaakt waarmee het bedrijf zich probeert te onderscheiden van de concurrentie. HTC blijft gewoon applicaties ontwikkelen, echter zullen deze niet alleen voor de HTC smartphones beschikbaar zijn maar ook voor de toestellen van Samsung, Sony, LG en alle andere merken.

De verkoopcijfers van HTC vallen een beetje tegen en het lijkt er op dat het bedrijf dit probeert te compenseren met het aanbieden van apps voor alle Android toestellen. De app “Zoe” zal de eerste app worden dat ook beschikbaar zal zijn voor niet-HTC-toestellen. Zoe is een video editing-app waarmee je foto’s en video aan elkaar kunt plakken en kunt voorzien van muziek. Deze kan je vervolgens delen met je vrienden, die de video vervolgens ook weer kunnen bewerken. Een perfecte oplossing voor mensen die samen ergens heen zijn geweest “vakantie of festival” en allemaal hun leukste foto’s en video’s willen toevoegen.

HTC Creative Labs bestaat uit ongeveer 260 man en is speciaal opgericht om applicaties voor Android te ontwikkelen. Het team wordt geleid door Drew Bamford, maar hij wil niet zeggen aan welke andere projecten ze momenteel nog meer mee bezig zijn. Ook is het nog niet bekend wanneer de Zoe-applicatie voor niet-HTC-toestellen te downloaden is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.