HTC En Under Armour Introduceren UA HealthBox

UA HealthBox HTC Under ArmourHTC en Under Armour hebben samen de UA HealthBox geïntroduceerd. Dit is een “connected fitnesssysteem” met verschillende accessoires voor een gezonde levensstijl en fitheid. De UA HealthBox komt 22 januari in de VS op de markt.

De UA HealthBox bestaat uit de fitnesstracker UA Band, een UA Hartslagband en een UA Weegschaal. Alle accessoires zijn met elkaar verbonden om de slaap, activiteit en voeding van de gebruiker bij te houden. Deze gegevens zijn terug te vinden via de Android en iOS-app UA Record. De speciale HealthBox is ontworpen om het consumenten gemakkelijker te maken hun gezondheid en conditie te verbeteren.

UA HealthBox fitnesstracker

De UA Hartslagband is een compacte polsband die de hartslag van de gebruiker registreert. De chest strap en uitneembare sensor helpen je slimmer te trainen en de intensiteit van je trainingen te monitoren. Zo krijg je onder andere een nauwkeurige berekening te zien van je verbrande calorieën.

De UA Weegschaal is iets wat we nog niet vaak hebben gezien in combinatie met een fitnesstrucker. Deze via Wi-Fi aangestuurde cirkelvormige weegschaal maakt gebruik van geleidende verftechnologie die ervoor zorgt dat je inzicht krijgt in je gewicht en het percentage lichaamsvet. De weegschaal heeft ondersteuning voor maximaal acht gebruikers en synchroniseert met de individuele UA Record-app van deze gebruikers.

De UA HealthBox is vanaf 22 januari beschikbaar in de VS. In de loop van 2016 zal de UA HealthBox ook internationaal worden uitgerold.

via [wearablesmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.