Google Inbox: Nieuwe Overzichtelijke E-mail-dienst

Google InboxGoogle heeft een nieuwe maildienst geïntroduceerd, genaamd Inbox. Met Inbox kunnen gebruikers hun e-mail beter organiseren en prioriteren. Zo kan je de belangrijkere e-mails van je bank of werk scheiden van de minder belangrijke e-mails van bijvoorbeeld social media sites.

De Inbox-app ziet er totaal anders uit dan de Gmail-app en heeft veel weg van een social media pagina. Zo scant de app elke ontvangen e-mail op bepaalde onderwerpen of contactpersonen en zet deze vervolgens in een overzicht. De belangrijkere e-mails staan uiteraard bovenaan. Naast de e-mails zelf zie je bijgevoegde foto’s, reisdetails en documenten.

E-mail startte als een manier om berichten rond te sturen op kantoor. Maar dertig jaar later, met een telefoon in onze broekzak, kan e-mail gebruikt worden om contact op te nemen met de hele wereld“, aldus Google.

Inbox is beschikbaar voor Android, iOS en het internet. Een Inbox-account is momenteel alleen beschikbaar via een uitnodiging. Deze kan je aanvragen via inbox@google.com of krijgen van iemand die al een inbox-account heeft.

via [hln]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *