HTC One X vanaf deze week verkrijgbaar

In februari werd hij geïntroduceerd op het MWC (Mobile World Congress) in Barcelone, de HTC One X. De One X is de eerste smartphone op de Nederlandse markt voorzien van een quad-core processor. De HTC One X draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Verder is de One X voorzien van de vernieuwde HTC Sense (4.0) en een 4.7-inch SuperLCD2-display. Ook heeft het toestel een 8MP camera met de mogelijkheid om Full HD video’s op te nemen. De HTC One X heeft ook Beats Audio ondersteuning en NFC-ondersteuning. De One X is nu verkrijgbaar voor de prijs van 599 euro.

Op de HTC One S en de HTC One V zullen we nog heel even moeten wachten maar ook deze zullen spoedig verkrijgbaar zijn. De One S voor 499 euro en de One V voor 299 euro.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. danny schreef:

    Leuk maar ik wil altijd een accu is niet te verwisselen dus de one x hoef ik niet heb htc disre ik stap over naar samsung

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.