Popcorntime.io Lanceert Eigen Android-app

Popcorn-TimePopCorn Time is een populaire videostreaming-dienst die in Nederland meer dan 100.000 gebruikers heeft. Er is al een geruime tijd een Android-app beschikbaar voor Popcorn-time.se, maar hier komt nu een nieuwe versie bij van PopcornTime.io. Ook krijgt de dienst een betaalde vpn-functie waarmee gebruikers anoniem kunnen streamen.

De app kan net als de desktop-versie films en series streamen en er zullen de komende tijd steeds meer functies worden toegevoegd. “De komende tijd voegen we allerlei geweldige functies aan de app toe”, aldus het Popcorn Time.io team. De app staat nog niet in de Google Play Store, maar zal waarschijnlijk binnen een paar dagen wel beschikbaar zijn.

Gebruikers krijgen ook de mogelijkheid om via een vpn anoniem te streamen. Deze dienst kost de eerste maand $1, waarna de prijs zal stijgen naar $4,99 per maand.

PopCorn Time is een benaming voor de manier waarop films en series worden gestreamed. Deze worden namelijk via torrents binnengehaald, zonder dat je hiervoor eerst het volledige videobestand hoeft te downloaden. Ondanks dat het in Nederland sinds april niet langer is toegestaam om op deze manier films te bekijken, zijn er meer dan 100 duizend Nederlanders die gebruik maken van PopCorn Time.

Via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.