Onbeperkt Films Streamen Met Een Android Media Box

Android BoxHet streamen van films en series is niet gemakkelijk en gaat vaak gepaard met problemen: je Google Chromecast die geen verbinding maakt met je televisie en ervoor zorgt dat de film hele tijd uitvalt, of al die problemen met de kabels van je laptop of desktop naar je televisie?

Voor al deze problemen is nu een oplossing gevonden: de Android Media Box! Via deze mediabox kun je series en films op hoge kwaliteit kijken en streamen. Je download dus niets op je televisie of je computer. Je kunt de mediabox direct aansluiten op je televisie: een laptop of smart-tv is hier niet voor nodig. Een Android Media Box is een soort Apple TV, maar bij een Android Media Box kun je zelf bepalen welke apps en software er geïnstalleerd worden. Bij Apple TV is dit niet mogelijk: je kunt alleen alles gebruiken wat Apple er zelf heeft opgezet.

Een Android Media Box heeft veel verschillende mogelijkheden. Er is een aantal programma’s al voor geïnstalleerd, zoals Netflix, Chrome, Facebook en Skype. Daarnaast is het mogelijk om draadloos geluid en beeld te streamen van Android Apparaten, Apple iPhones en iPads. Naast deze mogelijkheden kun je ook via de Play Store miljoenen Android Apps downloaden en kun je duizenden onofficiële Android Apps, zoals Kodi en Popcorn Time, downloaden. NPO 1,2,3, Soundcloud en Spotify werken ook op de Media box. Je kunt zelfs live sportwedstrijden streamen en buitenlandse zenders kijken via de Media box.

Kodi & Popcorn Time
Via Apple TV is het niet mogelijk om de applicaties Kodi en Popcorn Time te gebruiken. Op de Android Media Box kan dit gelukkig wel! Via de applicatie Kodi kun je veel internationale films ontvangen en via Popcorn Time kun je gratis films en series kijken. Door deze apps hoef je niet meer te wachten tot films en series in Nederland beschikbaar zijn: de films die net in Amerikaanse bioscopen draaien, staan al ter beschikking. Zelfs Amerikaanse hit series staan al tot de allernieuwste aflevering online. De applicaties hebben ook een nog een ander voordeel: bij Kodi en Popcorn Time kunnen de series en films in één adem afgekeken worden: er zit tussendoor geen reclame.

Aanschaffen
Je betaalt voor een Android Media box een eenmalig bedrag. Als je bijvoorbeeld een Netflix abonnement afsluit, betaal je elke maand een vast bedrag. Nadat je een Android Media Box hebt aangeschaft, hoef je niets meer te betalen. De films en series kun je gratis kijken. De aankoopprijs van de Media Box heb je er na 6 maanden uit. Je kunt dus veel beter een Android media box kopen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.