Nieuwe App Bleep Gaat Concurreren Met SnapChat

Bleep BittorrentDe nieuwe app Bleep gaat de concurrentie aan met de populaire app SnapChat. Bleep is gemaakt door het internetbedrijf BitTorrent en voegt een zelfvernietigingsoptie toe voor berichten.

De chat app Bleep is een al langer beschikbaar, maar is nu te downloaden voor zowel iOS, Android, Mac en Windows. Ook is er een “fluister” functie toegevoegd aan de app, waarmee berichten kunnen worden gestuurd die zichzelf na een tijdje vernietigen. Deze functie heeft veel weg van SnapChat.

Bleep is een extra veilige omgeving waarmee gratis berichten en telefoongesprekken kunnen worden gevoerd. De data wordt direct van gebruiker naar gebruiker gestuurd en niet ergens online opgeslagen. Hierdoor kunnen hackers een stuk moeilijker bij je gespreksgegevens. Verder hoef je geen persoonlijke gegevens op te geven bij het maken van een Bleep account. Een gebruikersnaam is genoeg.

Bleep-fluister

Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe de fluisterfunctie tewerk gaat. Zo zullen berichten met de fluistermodus zichzelf na 25 seconden automatisch vernietigen, “wazig worden”.

Bleep kan gratis worden gedownload in de Google Play Store.

via [zdnet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.