PokeNotify Geeft Notificatie Als Pokémon In De Buurt Is

pokemon-goMet Pokémon Go is het de bedoeling dat je opzoek gaat naar Pokémon in de echte wereld. Constant rondlopen om een specifieke Pokémon te vinden is echter niet voor iedereen een optie. Daarom is er nu de app PokeNotify.

PokeNotify stuurt een berichtje als de door jouw gewenste Pokémon in de buurt is. Hierdoor hoef je niet de hele tijd de Pokémon Go app te openen in de hoop een specifieke Pokémon te vinden. Het resultaat is een langere accuduur en meer tijd om andere dingen te doen. Schakel de notificaties uit voor veelvoorkomende Rattata’s en schakel deze in voor een zeldzamere Pokémon. Elke keer dat de Pokémon in de buurt is krijg je gelijk te zien wanneer de Pokémon weer van de map verdwijnt.

PokeNotify haalt de data om te checken of de Pokémon in de buurt is direct van de Pokémon Go app. Hierdoor is PokeNotify accurater dan vergelijkbare apps die crowdsourced data gebruiken.

Pokémon Go is al meer dan 75 miljoen keer gedownload in minder dan drie weken tijd. Heb je het spel nog niet geinstalleerd dan kan je deze gratis downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.