WhatsApp Schrapt Blauwe Linkjes

WhatsAppWhatsApp heeft een nieuwe versie gelanceerd voor iOS. In de nieuwe versie worden geen blauwe linkjes meer weergegeven. Deze linkjes, die tijdsaanduidingen moest verduidelijken, zorgde bij veel Nederlanders voor verwarring. Eerder dachten we dat ook de Android-versie een update met blauwe linkjes zou ontvangen, maar dat lijkt nu onwaarschijnlijk.

Begin oktober introduceerde WhatsApp de blauwe linkjes. WhatsApp kon uit zichzelf tijdsaanduidingen herkennen en deze omzetten in blauwe linkjes, waardoor een afspraak gemakkelijker in de digitale agenda kon worden gezet door op het linkje te klikken. In Nederland werkte de functie echter niet perfect. Zo werd het woord ‘hier’ onderstreept alsof het om een datum ging. Volgens iCulture komt dit doordat het woord ‘hier’ in het Frans ‘gisteren’ betekent.

De nieuwe WhatsApp-update voegt ook enkele nieuwe functies toe, waaronder Quick Reply. Quick Reply maakt het mogelijk om direct te reageren op een WhatsApp-bericht vanuit het meldingenvenster van de telefoon. Om Quick Reply te activeren moet je de WhatsApp-notificatie omlaag vegen. Naar verwachting zal de Android-versie binnenkort ook de Quick Reply-functie ontvangen.

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.