CyanogenOS-apps Uitgebracht Voor Cyanogen-gebruikers

cyanogenmod_appsCyanogen heeft een aantal applicaties uitgebracht die voorheen alleen met het CyanogenOS-besturingssysteem werden meegeleverd. Alle CyanogenMod-gebruikers kunnen hierdoor nu gebruik maken van de applicaties die ook op de OnePlus One aanwezig zijn.

CyanogenMod is een open source ROM die op smartphones kan worden geïnstalleerd. Veel mensen kiezen hiervoor omdat deze ROM niet zo zwaar is als bijvoorbeeld de ROM van Samsung. Cyanogen heeft echter ook een native besturingssysteem genaamd CyanogenOS. Deze draait onder andere op de OnePlus One en de WileyFox smartphones. In dit besturingssysteem zitten een aantal handige apps waarmee je je telefoon kunt personaliseren. Deze apps waren tot vandaag niet beschikbaar voor CyanogenMod-gebruikers.

Een aantal CyanogenOS-apps zijn nu beschikbaar voor iedereen, waardoor je deze apps nu ook kunt installeren op elke andere smartphone met de CyanogenMod ROM. Het gaat om de apps Theme Chooser, Theme Store, AudioFX, Cyanogen Accounts, Gallery, Dialer met TrueCaller-integratie en Boxer-email.

Om de bovenstaande applicaties te installeren moet je smartphone wel zijn voorzien van de nieuwste versie van CyanogenMod, CM12.1. Deze apps kunnen alleen via deze website worden gedownload.

bron [computer idee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.