Facebook Krijgt Snapchat-achtige Functie

Facebook vs SnapchatFacebook heeft een nieuwe functie geïntroduceerd voor Messenger, die erg veel wegheeft van de bekende Snapchat-app. Het is nu namelijk mogelijk om berichten te sturen met een beperkte levensduur.

Het is voortaan mogelijk om berichten te sturen via Facebook Messenger die na een bepaalde tijd automatisch verdwijnen. Om een “zelfvernietigend” bericht te activeren kan je vlak voor het verzenden van een bericht klikken op het symbooltje van een zandloper. Dit zorgt er voor dat je bericht een levensduur heeft van 1 uur. Na 1 uur kan de ontvanger het bericht niet meer lezen.

De nieuwe Messenger-functie zal als eerst worden getest in Frankrijk, zo meldt de website Buzzfeed. Facebook laat weten dat de nieuwe functie de “fun-factor” terug zal brengen in Messenger. Veel mensen denken echter dat Facebook de functie heeft gemaakt om Snapchat een hak te zetten. Facebook heeft namelijk geprobeerd om Snapchat over te nemen voor een bod van 3 miljard dollar, maar Snapchat heeft dit bod geweigerd.

Starting today, we’re conducting a small test in France of a feature that allows people to send messages that disappear an hour after they’re sent. Disappearing messages gives people another fun option to choose from when they communicate on Messenger. We look forward to hearing people’s feedback as they give it a try.

via [automatiseringgids]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.