Nederlandse Muziekstreamdienst HitsNL Gelanceerd

HitsNLDeze week is HitsNL geïntroduceerd. HitsNL is een Nederlandse muziek streamingdienst waarbij gebruikers voor 3,99 euro toegang krijgen tot alleen Nederlandstalige muziek.

HitsNL is beschikbaar voor Android en iOS en geeft alleen maar toegang tot Nederlandstalige liedjes. Ook is er een web-versie beschikbaar voor computergebruikers. Gebruikers hebben de mogelijkheid om nummers offline op te slaan om ze later terug te luisteren. Een gratis versie is niet beschikbaar. Ook kunnen gebruikers eigen favoriete afspeellijsten aanmaken en geeft de HitsNL-app toegang tot alle websites en sociale media van de Nederlandse artiesten waar jij graag naar luistert

HitsNL laat zelf weten dat de dienst niet is opgezet om te concurreren met streamingdiensten als Spotify of Deezer. “Wat HitsNL wil is het leven aangenamer maken voor de liefhebber van gezellige Nederlandstalige muziek.

Een abonnement op HitsNL kost 3,99 euro per maand en kan worden betaald via iDeal of met de mobiele telefoon. De eerste maand is gratis en de dienst is direct opzegbaar.

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.