Dropbox Stopt Met Mailapp Mailbox en Fotoapp Carousal

Mailbox-CarouselDropbox zal de Mailapp en fotoapp, Mailbox en Carousal volgend jaar uit de app-winkels halen. Dit heeft Dropbox bekendgemaakt via een blogpost. Dit bericht komt niet geheel onverwachts, want eerder doken al geruchten op over het staken van de ontwikkeling van Mailbox.

Mailbox is vanaf 26 februari 2016 al niet meer verkrijgbaar, terwijl Carousel op 31 maart 2016 uit de app-winkels zal worden gehaald.

De smartphone-app Mailbox is sinds 2013 in handen van Dropbox. De mailapp is onder andere populair omdat een gebruiker een e-mail naar een later moment kan uitstellen.

Dropbox-oprichters Drew Houston en Arash Ferdxowsi laten weten dat de focus binnen het bedrijf is veranderd. “Daarom hebben we de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen met Mailbox en Carousel.” De Dropbox oprichters bieden hun excuses aan aan de gebruikers van de applicaties.

Enkele functies uit Carousal zullen in de hoofdapp worden geïntegreerd. Daarnaast zal de kennis van het Mailbox-team worden gebruikt om de mobiele-app van Dropbox te verbeteren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.