FIFA 12 en NBA Jam naar Android

Het heeft even geduurd, maar EA heeft FIFA 12 en NBA Jam in Google Play gezet. FIFA 12 is het meest recente deel uit de succesvolle serie van dit voetbalspel. Op de verschillende spelcomputers en ook iOS was deze game al sinds oktober te spelen. De Android-versie was als eerste te spelen op de Xperia Play van Sony, maar nu kan de rest van de Android-bezitters ook naar hartenlust voetballen. Er zijn 22 competities waarin je uit kunt komen en 15.000 spelers waar je uit kunt kiezen. FIFA 12 is voor net geen vier euro te koop bij Google Play.

Net als FIFA gaat NBA Jam ook al een tijdje mee. Je kunt met spelers van alle dertig NBA-teams in actie komen en er zijn drie verschillende game modi. De eerste is Play Now, hiermee kun je een team selecteren en meteen in actie komen. De tweede is Classic Campaign. Dit is vergelijkbaar met een normale competitie. Je moet alle teams verslaan om kampioen te worden. De derde manier is Local Multiplayer. In deze modus kun je het tegen je vrienden opnemen via Bluetooth of op je lokale netwerk. Ook NBA Jam is te koop voor net geen vier euro.

FIFA 12 is hier te vinden en voor NBA Jam kun je hier terecht.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.