Android ICS voor de Galaxy Note pas in tweede kwartaal

De software-update voor de Galaxy Note die ervoor moet zorgen dat het toestel op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) draait is door Samsung uitgesteld, tot ergens in het tweede kwartaal. Dit wordt bevestigd op Facebook door de Noorse tak van Samsung, maar wanneer in het tweede kwartaal is nog onbekend.

 

Net zo onbekend is de reden van het uitstel. Wat we wel met enige zekerheid kunnen zeggen is dat wanneer Noorwegen vertraging heeft, wij dat ook hebben. Dit omdat Android-update vaak gefaseerd worden uitgerold over een groot gebied. Het vreemde is dat we deze uitstel juist niet hadden verwacht voor de Galaxy Note, aangezien Samsung toentertijd heeft beloofd dat de Samsung Galaxy Note één van de eerste toestellen zou zijn die de update naar Android 4.0 zou krijgen. Momenteel is Samsung wel bezig met het uitrollen van de ICS update voor de Galaxy SII.

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.