HTC Sense-skin Komt Naar Smartphones Van Andere Merken

HTC Sense skinHTC heeft een kleine groep testers benaderd om de Sense-schil te installeren op hun smartphone met Android 4.4 of hoger, zo meldt Ausdroid donderdag. De Sense-skin is normaal gesproken alleen aanwezig op toestellen van HTC zelf.

De versie die HTC graag wil testen op smartphones van andere merken is Sense 8. HTC introduceerde deze Sense-versie eerder dit jaar op de HTC 10. Vrijwel alle fabrikanten hebben een eigen Android-schil om zich te onderscheiden van anderen. Zo voorziet Samsung zijn toestellen met de TouchWiz-interface en installeert Huawei de EMUI-skin op zijn smartphones en tablets. TouchWiz en EMUI zijn echter alleen beschikbaar voor de eigen toestellen van deze fabrikanten.

Het is dus vrij uniek dat HTC tests aan het uitvoeren is op toestellen van andere fabrikanten. De Taiwanese fabrikant heeft het de laatste jaren erg zwaar op de smartphonemarkt, dus mogelijk hoopt HTC op deze manier meer inkomsten te genereren.

De HTC Sense-skin beschikt onder andere over Blinkfeed. Dit is een overzicht van nieuws en updates van sociale media. Ook is het mogelijk om verschillende thema’s te installeren om het uiterlijk van de thuisscherm aan te passen. Een andere unieke eigenschap van de Sense-skin is de mogelijkheid om app-icoontjes “freestyle” op het thuisscherm te plaatsen, inplaats van in een raster.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.