“Xiaomi Werkt Aan Drie Varianten Van Mi Note 2”

Xiaomi Mi NoteVolgens de laatste geruchten werkt de Chinese fabrikant Xiaomi aan drie verschillende varianten van de Mi Note 2. Een van de drie modellen krijgt naar verluidt een gebogen scherm.

De Xiaomi Mi Note 2 is een phablet die de populaire 5,7-inch Xiaomi Mi Note moet opvolgen. Er zijn nog niet eerder gegevens gelekt over deze opvolger, maar volgens de eerste berichten komen er maar liefst drie verschillende varianten op de markt. Eén van deze varianten beschikt over een gebogen scherm, net als de Edge-toestellen van Samsung.

De basis uitvoering beschikt over een normale camera aan de achterzijde, hifi-audio en quick charge-ondersteuning. De iets duurdere uitvoering krijgt een dual-camera en meer mogelijkheden met betrekking tot het snelle opladen. De derde en duurste uitvoering krijgt een gebogen “edge-display”, een nog snellere quick charge-functie, WiFi Lite en ook een dual-camera.

Xiaomi heeft zelf nog niks bekendgemaakt. Een mogelijke releasedatum of eventuele adviesprijzen zijn ook nog niet gelekt.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.