Herstel Verloren Bestanden Op Je Android-smartphone Met ‘MobiSaver For Android’

EaseUS MobiSaver for AndroidHet per ongeluk verwijderen van bestanden op een smartphone kan de beste overkomen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de bestanden ook voorgoed verloren zijn. MobiSaver for Android is software die het mogelijk maakt om verwijderde bestanden terug te zetten.

MobiSaver for Android Free 5.0 is gratis te downloaden en maakt het mogelijk om belangrijke verloren bestanden, contacten, berichten en meer terug te zetten op je toestel. De software werkt met Windows 10/8/8.1/7/vista en XP, maar draait helaas niet op OS X. Er is ondersteuning voor zowel smartphones als tablets met Android versie 2.3 tot 6.0 (Marshmallow).

Het terughalen van verloren bestanden is zeer eenvoudig. Download de gratis software hier, installeer het op een Windows machine en start de software. Activeer wel even “USB debugging” op je Android-toestel voordat je deze met een USB-kabel aansluit aan je PC. Dit kan je doen door naar Settings te gaan, klik op “Over Telefoon” en klik een aantal keer op “Build-nummer”. Nu heb je “Developer Options” geactiveerd. Ga naar Settings -> Developer Options en activeer USB debugging.

Nadat je je Android toestel hebt aangesloten aan de pc en de MobiSaver For Android software hebt opgestart klik je op Start. Vervolgens worden alle bestanden weergegeven die je kunt herstellen. De bestanden worden op categorie in een lijst getoond en het is mogelijk om een preview te openen voordat je een verloren bestand terugzet.

MobiSaver for Android

TIP: Zet de herstelde bestanden pas terug op je Android toestel als je alle verloren bestanden hebt teruggevonden. Er bestaat namelijk een kans dat sommige van de verloren bestanden dat je niet hebt teruggehaald worden overschreven, waardoor deze op een later tijdstip niet meer te vinden zijn.

Het is mogelijk de software gratis te testen, maar om gebruik te kunnen maken van alle functies moet je de software kopen. De betaalde versie van MobiSaver For Android 5.0 kost $39,95.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.