Logitech K780 Multi-Device Werkt Met Al Je Apparaten

K780 Multi-Device Wireless KeyboardLogitech heeft de K780 Multi-Device Wireless Keyboard geïntroduceerd. Dit toetsenbord is het eerste toetsenbord van het het bedrijf met keypad, dat ook werkt met tablets en smartphones. Dankzij de Easy-Switch-knop kunnen gebruikers makkelijk wisselen tussen drie aangesloten apparaten.

De K780 Multi-Device is een redelijk groot toetsenbord met grote toetsen die zijn ontworpen om met precisie en comfort te tikken, aldus Logitech. Dankzij de geïntegreerde rubberen standaard kunnen gebruikers een tablet of smartphone in een specifieke kijkhoek plaatsen. Kleine smartphones tot aan de 12-inch iPad passen allemaal in de K780 Multi-Device Wireless Keyboard.

K780 Multi-Device Wireless toetsenbord

Apparaten kunnen via Logitech Unifying USB of Bluetooth Smart verbinding maken met het toetsenbord. Dankzij een energiebesparende modus en een aan/uit-schakelaar claimt Logitech een batterij-levensduur tot 24 maanden. De K780 Multi-Device Wireless Keyboard zal begin augustus op de markt verschijnen met een adviesprijs van 99,99 euro.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.